minimii_101

Minimii er et design dukkehuskoncept med udgangspunkt i et dukkehus der er en tro kopi af Arne Jacobsen egen funkisvilla på Gotfred Rodes Vej 2, Charlottenlund, i dukkehusformat 1:16. Hertil producerer vi miniature modeller af en lang række af Arne Jacobsens og andre kendte designeres kreationer indenfor såvel møbler, belysning, kunst og øvrig indretning. Vi dækker et behov hos primært forældre om at børns dukkehuse med indretning godt må appellere til den gode smag og stil som forældre omgiver sig med. En smag som afspejles i den moderne levevis der i udpræget grad pakkes ind i designrigtige udførelser, hvilket sagtens kan overføres til dukkehuset i børneværelset eller i stuen.

Målgruppen er designinteresserede forældre/bedsteforældre til børn, der synes at traditionelle dukkehuse er for kedelige, og som ønsker at deres børn skal lege med noget pænt og lækkert i en høj kvalitet der ligner det de selv bor i og omgiver sig med. Målgruppen er ligeledes alle voksne personer der har interesse i design og som ser dette som et designmøbel i sig sig selv. Og sekundært til virksomheder, hoteller, udstillinger, museer der på den ene eller anden måde beskæftiger sig med design der ønsker et anderledes blikfang.

Der findes på markedet p.t. ikke designede dukkehuse med originalt designet møblement mv. Konceptet introduceres initielt med en serie danske designer møbler koordineret med Fritz Hansen og Arne Jacobsen familien med hvem der allerede er etableret licenssamarbejdsaftaler. Tre vægge kan demonteres så der let kan leges med huset fra alle sider og af flere børn samtidig.

Siden introduktionen af den første prototype på Formland messen jan/feb 2009 har vi bygget flere prototyper for at få Arne Jacobsen miniature-/dukkehuset produktionsklart. Seneste version, der sidder næsten 100% i skabet, var at finde på Maison et Objet messen i Paris d. 9-13 sept. 2011, hvor der var stor interesse for at forhandle konceptet.